Support Library - در برنامه نویسی اندروید

وقتی برنامه ای را روی آخرین نسخه های اندروید مانند نسخه 12 یا هر نسخه ی دیگری بخواهید توسعه دهید و همچنین می خواهید آن را روی دستگاه هایی اجرا کنید که از نسخه های قدیمی تر اندروید مانند 5 و غیره استفاده می کنند. شما نمی توانید این کار را انجام دهید تا زمانی که سازگاری را به کد خود اضافه کنید.برای ارائه این سازگاری، اندروید بسته Support Library را در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد.

بسته Support Library اندروید مجموعه‌ای از کتابخانه‌های کد است که نسخه‌های سازگار با  APIهای چارچوب Android و همچنین featureهایی را ارائه می‌کند که فقط از طریق APIهای کتابخانه در دسترس هستند. هر Support Library با یک سطح API خاص Android سازگار است.

بسته به گستره نسخه‌های پلتفرمی که برنامه شما هدف قرار می‌دهد و APIهایی که از آن استفاده می‌کند، گنجاندن کتابخانه‌های پشتیبانی در پروژه Android شما بهترین روش برای توسعه‌دهندگان برنامه محسوب می‌شود.

ویژگی های Support Library

بسته Support Library اندروید شامل چندین کتابخانه است که می توانند در برنامه شما گنجانده شوند. هر یک از این کتابخانه ها از طیف خاصی از نسخه های پلتفرم اندروید و مجموعه ای از ویژگی ها پشتیبانی می کنند.

به منظور استفاده مؤثر از کتابخانه ها، مهم است که سطح API را که می خواهید هدف بگیرید، در نظر بگیرید زیرا هر کتابخانه از سطوح API متفاوتی پشتیبانی می کند.

در ادامه شرح مختصری از کتابخانه‌های پشتیبانی اندروید و سطح API آنها ارائه شده است:

نسخه و ویژگی1 ردیف
v4 Support Library

این کتابخانه برای استفاده با اندروید 1.6 (سطح API 4) و بالاتر طراحی شده است.

1
v7 Support Library

چندین کتابخانه برای استفاده با Android 2.1 (سطح API 7) و بالاتر طراحی شده است.

2
v8 Support Library

این کتابخانه برای استفاده با اندروید (سطح API 8) و بالاتر طراحی شده است.

3
v13 Support Library

این کتابخانه برای استفاده برای اندروید 3.2 (سطح API 13) و بالاتر طراحی شده است.

4

لطفاً بخاطر داشته باشید با افزودن Support Library اندروید, میتوانید ویژگی های خوبی را درون اپ های خود بوجود بیاورید. با استفاده از این کتابخانه ها می توانید بازار هدف و مخاطبان هدف خود را افزایش دهید.

دانلود Support Library

لطفاً توجه داشته باشید که قبل از نصب بسته‌های کتابخانه پشتیبانی باید مشخص کنید که از چه ویژگی می‌خواهید در برنامه خود استفاده کنید. ابزار SupportLibrary اندروید از طریق Android SDK Manager در دسترس است. مراحل زیر را برای دانلود SupportLibrary از طریق مدیر SDK دنبال کنید.

  • Android SDK Manager را راه اندازی کنید.
  • در بحش مدیریت SDK، به انتهای لیست بروید، فولدر Extras را پیدا کنید.
  • مورد Android SupportLibrary را انتخاب کنید.
  • روی دکمه نصب کلیک کنید.

AndroidInstallSupportLibrary

پس از دانلود، ابزار فایل های SupportLibrary را در فهرست راهنمای Android SDK موجود شما نصب می کند. فایل های کتابخانه در زیر شاخه SDK شما قرار دارند: فهرست /extras/android/support/.

انتخاب Support Library

قبل از افزودن SupportLibrary به برنامه خود، تصمیم بگیرید که چه ویژگی هایی را می خواهید اضافه کنید و پایین ترین نسخه اندرویدی را که می خواهید پشتیبانی کنید.

تغییرات در فایل build.gradle

اگر با کتابخانه پشتیبانی، سازگاری برنامه موجود خود را به نسخه قبلی API Android افزایش می‌دهید، حتماً build.gradle برنامه خود را به‌روزرسانی کنید. به طور خاص، همانطور که در زیر میبینید، باید عنصر compileSdkVersion را در build.gradle به نسخه جدید و پایین‌تر بروزرسانی کنید.

compileSdk 32

    defaultConfig {
        applicationId "com.cloner.widget"
        minSdk 23
        targetSdk 32
        versionCode 1
        versionName "1.0"

        testInstrumentationRunner "androidx.test.runner.AndroidJUnitRunner"
    }

    buildTypes {
        release {
            minifyEnabled false
            proguardFiles getDefaultProguardFile('proguard-android-optimize.txt'), 'proguard-rules.pro'
        }
    }
    compileOptions {
        sourceCompatibility JavaVersion.VERSION_1_8
        targetCompatibility JavaVersion.VERSION_1_8
    }
    buildFeatures {
        viewBinding true
    }

این تغییر به برنامه Google Play store می‌گوید که برنامه شما می‌تواند بر روی دستگاه‌هایی با حداقل نسخه اندروید ۲۳ نصب شود.

دیدگاه‌ها و پرسش‌ها

برای ارسال نظر نیاز است تا ابتدا وارد سایت شوید.

هیچ نظری ارسال نشده است.

قیمت آموزش
رایگان
نوع دسترسی
رایگان

این مقاله در حال حاضر تنها به روش رایگان در دسترس می باشد.

ناصر خالدی
مدرس دوره

ناصر خالدی

مهندس شبکه, امنیت, برنامه نویسی تلفن های هوشمند, طراح وب سایت و متخصص هوش مصنوعی

گفتگوی برنامه نویسان

بخشی برای حل مشکلات برنامه‌نویسی و مباحث پیرامون آن

مقالات پیشنهادی

درباره فایل Robots.txt

این فایل ربات های خزنده موتور های جستجو را راهنمایی می کنند و به آنان می فهماند که چه دایرکتوری و لینک هایی قابل بررسی و چه دایرکتوری و لینک هایی غیرقابل برررسی می باشند...


۷۵۵
۰
۲ دی ۱۳۹۹

بک لینک چیست؟

بک لینک (Back Link) به لینک دادن یک سایت به سایت دیگر گفته میشود که یک فاکتور مهم و اساسی در سئو هر سایتی می باشد.


۹۹۰
۰
۲۲ آذر ۱۳۹۹

پی اچ پی - PHP

با استفاده از این زبان می توان وب سایت های پویا طراحی کرد, این زبان می تواند با HTML ادغام شود, در حقیقت یک زبان اسکریپتی متن باز و رایگان است. یعنی زمانی که سرور درخواست ...


۹۴۳
۰
۱۳ آذر ۱۳۹۹

وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قوی می باشد که با استفاده از آن می توان وب سایت ها و وبلاگ های گوناگونی با هر شرایطی را طراحی کرد چرا که این سیستم و ...


۸۰۵
۰
۱۳ آذر ۱۳۹۹

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/clonerco/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/clonerco/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/clonerco/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/clonerco/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52