در تمامی سایت های موجود در سطح وب شاهد وجود URLهایی هستیم که سایت ها را به بخش های مختلفی تقسیم بندی کرده اند, با استفاده از این تقسیم بندی ها به کاربران خدمات خود را به صورت تفکیک شده ارائه می دهند. حتی با استفاده از این مسیردهی ها در سایت می توان متوجه شد که کدام بخش و کدام فعالیت ها در سایت باید پردازش شوند یا سطح امنیتی داده ها را می توان با استفاده از این مسیر دهی ها تفکیک کرد و محدودیت های لازم را در هر مسیر به اندازه مورد نیاز اعمال کرد.
به طور کامل در تمامی سایت ها برای تفکیک بخش های مختلف مثل پنل مدیریت, بخش کاربری, محصولات و … از مسیر دهی ها استفاده میکنیم و به صورت استاندارد هر مسیر موجود در یک گروه را با یک پیشوند خاص که نام گروه را مشخص میکند, تعیین لینک میکنیم.
مسیردهی پایه در لاراول
لاراول با تلفیق کردن بهترین حالات ممکنه روش خاصی برای پیاده سازی مسیر ها یا Route ها ایجاد کرده است, در لاراول به راحتی می توان این مسیر ها را بر اساس نوع درخواست http تفکیک کرد. ابتدایی ترین مسیرهای لاراول یک URI و یک متد کالبل را دریافت میکند و یک روش بسیار ساده برای تعریف مسیرها و پیده سازی رفتار هر مسیر, بدون فایل های پیکربندی مسیریابی پیچیده ارائه می کند.
لاراول برای مدیریت مسیردهی ها یا Route ها از پوشه ی مخصوص به نام routes استفاده میکند و مسیر های مربوط به وب سایت و API را از یک دیگر جدا سازی کرده, و بر اساس نوع تعریف مسیر ها در هر کدام از این بخش ها محدودیت ها و تعاریف امنیتی را لحاظ میکند.
در آموزش 45 دقیقه ای بصورت کامل مباحث اولیه تا متوسط مربوط به Route ها را در لاراول مورد بحث قرار دادیم و به روش های مختلفی مسیر ایجاد میکنیم و بخش های امنیتی مربوط به هر نوع مسیر را مورد بررسی قرار داده ایم.